Home Bloggers

Bloggers

Gastbloggers

Everyday Healthy werkt graag met gastbloggers. Dus heb jij iets te vertellen over gezondheid of wil je graag gezonde recepten delen hier stuur dan een berichtje naar info@simoneskitchen.nl en wie weet kom jij binnenkort op deze pagina te staan!

Simone van den Berg
Simone is foodfotograaf en foodblogger en maakt het zichzelf daarmee vaak niet al te makkelijk om op het goede (lees gezonde) pad te blijven. Bovendien is er zoveel informatie over voeding en gezondheid te vinden en spreken onderzoeken elkaar voortdurend tegen. Om te proberen wat orde in de chaos te scheppen is ze begonnen met Everyday Healthy. Simone is natuurvoedingsadviseur en trainer hormoonfactor.
Nicole de Haan
Nicole is personal trainer en lifestyle coach bij Urban Gym Almere. Op Everyday Healthy deelt ze tips en informatie over sport, krachttraining en meer.
Avatar
Melissa hanteert al jaren een Koolhydraatarme leefstijl. Ook heeft ze de afgelopen 3 jaar op Gran Canaria gewoond. In het dagelijks leven is ze accountmanager en blogger bij Emigreren Gran Canaria, waar ze haar ervaringen en tips deelt over Gran Canaria. Ze houdt van gezond en lekker eten én wandelen met haar Labrador Bram. Op Everydayhealthy laat ze zien dat Koolhydraatarm eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn.
Leen Pairon
Leen Pairon is trainer van de hormoonfactor en op haar blog How about healthy deelt ze haar passie voor sport (hardlopen, triathlon en krachttraining), gezonde voeding en een energieke levensstijl.
Avatar
Simone begon een aantal jaren geleden met de Paleo leefstijl om gewicht te verliezen. Gaandeweg raakte ze meer en meer geinteresseerd in voeding en begon met een opleiding tot voedingsdeskundige. Inmiddels heeft ze een diploma op zak en deelt hier op Everyday Healthy de nodige tips voor een gezonde(re) levensstijl.