Auteurs

Simone is foodfotograaf en foodblogger en maakt het zichzelf daarmee vaak niet al te makkelijk om op het goede (lees gezonde) pad te blijven. Bovendien is er zoveel informatie over voeding en gezondheid te vinden en spreken onderzoeken elkaar voortdurend tegen. Om te proberen wat orde in de chaos te scheppen is ze begonnen met Everyday Healthy. Simone volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur.

Nicole is personal trainer en lifestyle coach bij PT4U Almere. Op Everyday Healthy deelt ze tips en informatie over sport, krachttraining en meer.

Willeke houdt van gezond en lekker eten. Ze komt uit Volendam en werkt daar momenteel in een souvenirwinkel. Ze heeft twee kinderen en een Golden Retriever Ze volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en hoopt daar in de toekomst meer mee te kunnen gaan doen!

Leen Pairon is trainer van de hormoonfactor en op haar blog How about healthy deelt ze haar passie voor sport (hardlopen, triathlon en krachttraining), gezonde voeding en een energieke levensstijl.

Belinda, eigenaresse Deleukstetaartenshop Almere, foodie (en dan met name het kijken naar, en het eten van :) ) koolhydraat junky! Gek op koken, met name van gerechten die binnen 20 minuten op tafel staan! Amateur fotograaf, nog een hoop te leren op dat vlak :-)

Remke is sportief en houdt van gezond eten. Ze woont in Voorburg en werkt als zelfstandige en interim manager bij verschillende bedrijven. Ze is al jaren bezig met sporten en gezonde voeding en volgt sinds maart 2017 het programma van Personal Body Plan. Ze heeft een passie voor fotografie en legt graag haar ontbijtjes en gezonde baksel vast. Ze is goed op weg naar een gezonde en fitte levensstijl.

Melissa hanteert al jaren een Koolhydraatarme leefstijl. Ook heeft ze de afgelopen 3 jaar op Gran Canaria gewoond. In het dagelijks leven is ze accountmanager en blogger bij Emigreren Gran Canaria, waar ze haar ervaringen en tips deelt over Gran Canaria. Ze houdt van gezond en lekker eten én wandelen met haar Labrador Bram. Op Everydayhealthy laat ze zien dat Koolhydraatarm eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn.

Simone begon een aantal jaren geleden met de Paleo leefstijl om gewicht te verliezen. Gaandeweg raakte ze meer en meer geinteresseerd in voeding en begon met een opleiding tot voedingsdeskundige. Inmiddels heeft ze een diploma op zak en deelt hier op Everyday Healthy de nodige tips voor een gezonde(re) levensstijl.

Welkom bij

Gezondheid: we weten allemaal dat het belangrijk is. Maar hou zorg je ervoor dat je gezond blijft? Wat "moet" je eten en wat beter niet? En wat voor rol speelt beweging hierbij?

Op Everyday Healthy proberen we je wegwijs te maken in de wirwar van informatie die je links en rechts om je oren krijgt. En vullen we dat aan met lekkere recepten zodat je meteen aan de gang kunt!

I Quit Sugar

Categorieen

Nu aan het lezen