Everyday Healthy

Broccolisalade met diamanthaas

Broccolisalade met jodenhaas | everydayhealthy.nl

Gezakt….

Afgelopen donderdag hadden we weer les (ik doe een opleiding natuurvoedingsadviseur) en een onderdeel van die les was het doen van een proefexamen…. Tja.. Ik wist natuurlijk al dat ik nog niks geleerd had, althans ik heb heel veel geleerd maar nog niet echt met mijn neus in de boeken gezet. Nou dat bleek pijnlijk duidelijk toen de uitslag bekend werd. Flink gezakt met een 4,2. Dat betekent dat ik er nog maar eens even flink voor moet gaan zitten de komende periode, want er moet nog wat beter stampwerk verricht worden!

Want ik wil toch wel slagen.Ook al heb ik geen idee wat ik met de opleiding wil gaan doen in de toekomst en óf ik er uberhaupt iets mee wil doen maar het zou zonde zijn om er maar een beetje met de pet naar te gooien. Het was natuurlijk vakantieperiode geweest en ook voor de lessen betekende dat geen les de afgelopen twee maanden. De eerste les die we weer wel hadden was op 31 augustus maar ik zat die dag toevallig in de lucht onderweg naar Curacao. Dat schiet dus niet op. En afgelopen donderdag was dus mijn eerste les weer in twee maanden. Affijn, die 4,2 was wel een goede wakeup call. Tijd voor actie dus weer!

Broccolisalade met jodenhaas | everydayhealthy.nl

Ook tijd voor een beetje brainfood. Deze lauwwarme broccolisalade valt daar wel onder naar mijn mening. In combinatie met de diamanthaas (of jodenhaas) is het flink vullend en kun je het eten als lunch of als lichte avondmaaltijd. Superlekker! Let op dat je de diamanthaas echt maar heel even bakt want deze is het lekkerste rare. Het vlees is heel mals en kan goed rauw gegeten worden. Het is ook het stuk vlees dat het meest wordt gebruikt voor steak tartaar. Wellicht dat ik daar ook binnenkort een recept van post.

[tasty-recipe id=”5972″]

 

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al vanaf jongs af aan is Simone geinteresseerd in lekker koken. Door een ongeluk een aantal jaren geleden werd ze zich bewust van de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid en begon de zoektocht naar de optimale manier om te eten. Simone heeft inmiddels de opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond en Trainer hormoonfactor. Op dit moment is ze bezig met de opleidingen: Primal Health Coach, Overgang en voeding en Advanced Functional Nutrition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares