Everyday Healthy

Recept: wortelsap met appel en gele paprika

Wortel appel en paprika smoothie | everydayhealth.wpengine.com

Net even te laat voor Koningsdag maar dan doe je gewoon alsof het de 30e nog Koninginnedag is toch? En drink je een heerlijk oranje drankje op de gezondheid van de koningin.. :)) Het gaat hier verder zijn gangetje. Ik ben druk met mijn kookboek dat in september in de winkels moet liggen en er moet nog veeeel gebeuren. Ik heb bovendien weer een nieuwe studio gehuurd en de huur daarvan gaat in op 15 mei. Duurt nog even maar die twee weken zijn ook zo voorbij. En… mijlpaal: ik heb van de week een klein stukje auto gereden. Dat ging eigenlijk beter als verwacht. Natuurlijk geoefend op een leeg parkeer terrein. We wilden niet meteen een ongeluk veroorzaken.

Even gekeken of ik een noodstop kon maken, goed kon remmen en gas geven en in het algeheel zonder al te veel problemen kon rijden. Dat ging zo goed dat ik naar huis ben gereden. Dat is niet ver hoor, maar een kilometer denk ik.

Voor lange stukken denk ik niet dat ik meteen achter het stuur ga kruipen. Langzaam opbouwen, maar het biedt wel een wereld aan mogelijkheden!

Koningsdag sapje

Koningsdag sapje

Maakt ongeveer een liter sap

Voorbereidingstijd 10 minutes
Totale tijd 10 minutes

Ingredienten

  • 500 gr wortels
  • 5 appels
  • 1 gele paprika

Instructies

  1. Doe alle ingredienten door de slowjuicer en drink meteen
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al vanaf jongs af aan is Simone geinteresseerd in lekker koken. Door een ongeluk een aantal jaren geleden werd ze zich bewust van de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid en begon de zoektocht naar de optimale manier om te eten. Simone heeft inmiddels de opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond en Trainer hormoonfactor. Op dit moment is ze bezig met de opleidingen: Primal Health Coach, Overgang en voeding en Advanced Functional Nutrition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

delingen