Home » In 21 dagen naar een beter voedingspatroon!

In 21 dagen naar een beter voedingspatroon!

door Simone van den Berg

Kies elke dag de beste versie van jezelf!

Voor wie is dit programma?

 • Krijg jij de knoop van je broek niet meer dicht?
 • Wil je gezonder eten maar je weet niet waar je moet beginnen?
 • Ben je het jojo-en zat en wil je nu eindelijk eens blijvende verandering in werk zetten?
 • Ben je het zat om elke keer weer je zelfbeheersing te verliezen als het aankomt op eten?
 • Voel je je regelmatig moe en futloos en zonder energie?

Waar bestaat het programma uit?

 • Het programma is volledig online, zodat je het op je eigen tempo kunt doorlopen
 • Inclusief maaltijdplan voor 21 dagen, zodat je daar zelf niet over na hoeft te denken
 • Heerlijke en makkelijke recepten voor elke dag
 • Elke dag tips om je leefstijl aan te passen. 
 • Ondersteuning via afgesloten facebook groep
 • Achtergrondinformatie waarom je sommige keuzes wel of niet kunt maken
De kunst van het nee zeggen

Het programma

Het programma is geen crash dieet. We willen tenslotte niet tijdelijk een paar kilo kwijt, maar blijvende veranderingen maken in onze leefstijl. Veranderingen waar je maanden later nog plezier van hebt. Lange termijn denken in plaats van korte termijn oplossingen.

Nu voor de idioot lage prijs van € 75,-!

Begin meteen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Simone en je kent me misschien van Simone’s Kitchen, een blog waar ik in 2013 mee ben begonnen. In die tijd bekommerde ik me niet om wat ik in mijn mond stopte. Ik at alles wat los en vast zat en deed af en toe “aan de lijn”.  Dat die lijn niet zo erg opschoot bleek toen de weegschaal 105 kilo aantikte…

In 2015 kreeg ik een ernstig ongeluk waarbij ik mijn rechter enkel verbrijzelde, mijn linker enkel en een rib brak. Ik was een half jaar aan een ziekenhuisbed  en rolstoel gekluisterd en had dus alle tijd om na te denken. De prognose was slecht; er was een 95% kans dat ik nooit meer goed zou kunnen lopen. Ik besloot er alles aan te doen om bij die kleine 5 % te horen. Ik begon me te verdiepen in voeding en dan met name voeding die goed zou zijn voor je botherstel. 

Mijn chirurg noemt me nog steeds “zijn medisch wonder” en – hoewel altijd wel een zwak punt – kan ik weer bijna alles doen en ik denk nog steeds dat voeding daar een groot onderdeel van uitmaakt.

Sinds die tijd heb ik me steeds meer verdiept in voeding: wat doet het met je? Hoe zorg je voor een goed werkend lichaam met zo min mogelijk welvaartsziektes? Ik deed de opleiding natuurvoedingsadviseur, de opleiding trainer hormoonfactor. Ik deed specialisatie voor fibromyalgie en EMB bloedtest. En momenteel ben ik nog aan het studeren voor primal health coach. 

Mijn missie is eenvoudig: ik wil jou laten zien dat gezonde voeding en beter voor jezelf zorgen belangrijk is en ook leuk en lekker kan zijn.