Persoonlijk

Even een voorstel praatje..

Vanaf nu kunnen jullie af en toe een stukje verwachten van mijn klasgenootje Willeke! Willeke is een heerlijk enthousiast mens dus ik verwacht leuke stukjes van haar. 🙂

Dat is leuk! Vanaf nu mag ik hier mijn belevenissen in voeding en persoonlijke groei daarin, met jullie delen.

Ik ben Willeke Schilder, moeder van twee kids en een schat van een golden retriever. Momenteel ben ik werkzaam in een souvenirwinkel op de beroemde dijk in Volendam. Daar ben ik geboren en getogen.

Ik volg de opleiding natuurvoedingsadviseur en daar heb ik Simone ontmoet. We delen wat passies; koken en het fotograferen van ons bordje. In beide ben ik nog heel veel aan het ontdekken. En er is in mijn dorp nog veel werk te verrichten wat betreft gezonde voeding en leefstyle.

Wat is mijn doel? Advies geven en zelf het gezonde maaltje aan de man en vrouw brengen. Daarom volg ik nu deze cursus en ben van plan nog een kookopleiding te gaan doen. In het kort wat er dit jaar is gebeurd; van vleesverslinder en wijn bourgondiër naar vegetariër met af en toe nog een terugval naar flexitariër. En dat voornamelijk omdat in de meeste restaurants het vegetarische aanbod, ongezond is of saai. En daar wil ik het verschil gaan maken! Gezond en lékker eten, is mijn missie. Ik ben veel in mijn keuken te vinden en experimenteer er op los. Ik zal ook zo nu en dan mijn recepten delen.

Leuk als je mij volgt!

 

Schrijf je in en ontvang gratis de gezonde recepten uit mijn kookboek Heerlijke Chaos

Je ontvangt een PDF met daarin het Gezonde hoofdstuk uit mijn boek. En daarnaast natuurlijk de nieuwsbrief!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment! Powered by ConvertKit
Tags

Over de auteur

Willeke Schilder

Willeke Schilder

Willeke houdt van gezond en lekker eten. Ze komt uit Volendam en werkt daar momenteel in een souvenirwinkel. Ze heeft twee kinderen en een Golden Retriever Ze volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en hoopt daar in de toekomst meer mee te kunnen gaan doen!

1 Comment

Klik hier om een comment te plaatsen

Welkom bij

Gezondheid: we weten allemaal dat het belangrijk is. Maar hou zorg je ervoor dat je gezond blijft? Wat "moet" je eten en wat beter niet? En wat voor rol speelt beweging hierbij?

Op Everyday Healthy proberen we je wegwijs te maken in de wirwar van informatie die je links en rechts om je oren krijgt. En vullen we dat aan met lekkere recepten zodat je meteen aan de gang kunt!

I Quit Sugar

Categorieen

Nu aan het lezen