Everyday Healthy

In 10 weken naar een gezondere levensstijl!

In de huidige tijd is het ontwikkelen van gezonde gewoontes niet altijd even gemakkelijk. Aan alle kanten komen de commercials voorbij vol met heerlijkheden. Het een ziet er nog lekkerder uit dan het ander en het is ook allemaal heerlijk. Maar op den duur kunnen dat soort voedingsmiddelen je de das om doen.

Uiteindelijk willen we toch allemaal graag gezond oud worden. Om dat te bereiken en je een duwtje in de rug te geven heb ik samen met Nicole van Urban Gym Almere een programma ontwikkelt waarin we je in 10 weken begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl. We geven je tips, trainingsessies, kookworkshops en 1 op 1 begeleiding om je de goede kant op te sturen.

De sessies over voeding en beweging worden in Almere gehouden. Afwisselend in de studio van Simone’s Kitchen of in de trainingsstudio van Nicole.

Aanvang: 2 september 2019

Max aantal personen in de groep: 8

Verander je voedingspatroon en lifestyle in 10 weken!

In samenwerking met Nicole van Urban Gym Almere hebben we een programma ontwikkelt waarbij je binnen 10 weken een gezondere levensstijl ontwikkelt. In de 10 weken zitten de volgende onderdelen:

  • 10 weken begeleiding door Nicole en Simone
  • 3 x trainingsessie met Nicole
  • 3 x workshop met Simone
  • 1 x yoga sessie met….
  • 3 x skype coaching gesprek 1 op 1 met Nicole en Simone
  • Online extra informatie en recepten
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al vanaf jongs af aan is Simone geinteresseerd in lekker koken. Door een ongeluk een aantal jaren geleden werd ze zich bewust van de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid en begon de zoektocht naar de optimale manier om te eten. Simone heeft inmiddels de opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond en Trainer hormoonfactor. Op dit moment is ze bezig met de opleidingen: Primal Health Coach, Overgang en voeding en Advanced Functional Nutrition.

1 comment

  1. Pingback: Van foodfotograaf naar health coach | Simone's Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares