Body & Mind

Lente!!!

Lente | everydayhealthy.nl

Het is altijd lente….

O neee! Ik weet niet hoe het met jullie is maar nu heb ik meteen een liedje in mijn hoofd. En geen leuk liedje… Hahaha…

Zijn jullie ook zo klaar met het druilerige weer? En ook zo blij dat we de afgelopen dagen echt heerlijk lenteweer hebben gehad? Nu maar hopen dat het aanhoudt want de domper is altijd dubbel zo groot op het moment dat het weer het dan ineens weer laat afweten. Hadden we dat vorig jaar niet? Kregen we ergens midden maart nog -10หšC voor ons kiezen?

Spring flowers

Gisteren voor het eerst weer even kunnen genieten van buiten in de tuin zitten. Wel nog met een dikke trui aan maar toch.. Zo lekker! Even vitamine D aanmaken… ๐Ÿ™‚ (niet dat iemand daar aan denkt bij het in de zon zitten natuurlijk) Echt heerlijk dus.

Fiets

Ik wilde meteen mijn fiets uit het vet halen en klaarmaken voor de eerste fietstochten van de lente, maar dat ging even niet. Manlief gebruikt de schuur ook als opslag voor verpakkingsmateriaal en het staat zรณ vol dat ik dat even niet in mijn eentje ga wagen. Van de week maar eens mijn fiets uitgraven. Ik ben een echte mooi weer fietser maar als het zonnetje dan schijnt vind ik het heerlijk om een rondje door Almere te maken. We hebben de mazzel dat we redelijk dicht bij de open vlakte zitten dus ik hoef niet een uur door een woonwijk te fietsen voor ik velden en bossen tegen kom. Mijn “vaste rondje” voor even snel tussendoor is 20 kilometer en gaat het grootste gedeelte door de Oostvaardersplassen. Dat is dan de mazzel als dat je ‘achtertuin’ is natuurlijk.

Curious lambs

Zelfs onze binnenkatten vinden het nu wel ok om naar buiten te gaan. Straks als het warmer is zijn ze niet meer naar binnen te krijgen. Nu zijn ze met een sprintje bij de achterdeur zodra ik die dichtdoe. Ja, inderdaad: echte buitenkatten zijn het zeker niet!

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

Schrijf je in en ontvang gratis de gezonde recepten uit mijn kookboek Heerlijke Chaos

Je ontvangt een PDF met daarin het Gezonde hoofdstuk uit mijn boek. En daarnaast natuurlijk de nieuwsbrief!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment! Powered by ConvertKit
Tags

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Simone is foodfotograaf en foodblogger en maakt het zichzelf daarmee vaak niet al te makkelijk om op het goede (lees gezonde) pad te blijven. Bovendien is er zoveel informatie over voeding en gezondheid te vinden en spreken onderzoeken elkaar voortdurend tegen. Om te proberen wat orde in de chaos te scheppen is ze begonnen met Everyday Healthy. Simone volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur.

Voeg comment toe

Klik hier om een comment te plaatsen

Welkom bij

Gezondheid: we weten allemaal dat het belangrijk is. Maar hou zorg je ervoor dat je gezond blijft? Wat "moet" je eten en wat beter niet? En wat voor rol speelt beweging hierbij?

Op Everyday Healthy proberen we je wegwijs te maken in de wirwar van informatie die je links en rechts om je oren krijgt. En vullen we dat aan met lekkere recepten zodat je meteen aan de gang kunt!

I Quit Sugar

Categorieen

Nu aan het lezen

Niks missen?

Schrijf je in en ontvang gratis de gezonde recepten uit mijn kookboek Heerlijke Chaos

Je ontvangt een PDF met daarin het Gezonde hoofdstuk uit mijn boek. En daarnaast natuurlijk de nieuwsbrief!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment! Powered by ConvertKit