Everyday Healthy

Moederdag – zet haar dit jaar extra in het zonnetje!

Moederdag – zet haar dit jaar extra in het zonnetje

Je zou het in deze tijd haast vergeten, maar over twee weken is het alweer Moederdag. Op 10 mei om precies te zijn. Tijd om plannen te maken om jouw moeder eens flink te verwennen, want dat verdienen moeders in deze bijzondere periode.

Maak iets persoonlijks

Een zelfgemaakt cadeau is persoonlijk én een leuk tijdverdrijf nu we toch veel binnen zijn. Maak bijvoorbeeld een ontbijtje  op bed, een knutselwerkje of een andere leuke DIY.

Een lief kaartje erbij
Laat haar dag goed beginnen en verras haar met een lief kaartje. Maak er zelf een, print er eentje uit van bijvoorbeeld Pinterest of bestel online. Schrijf er een lieve boodschap op en doe het op tijd op de post.

Een cadeautje is altijd leuk

Zeker in deze tijd verdient je moeder  wat extra’s en verwen je haar met een persoonlijk gekozen cadeau. Je kunt haar natuurlijk verrassen met een bosje  bloemen, haar favoriete chocolade of met met een ander leukx cadeau.

Wil je jouw moeder pas echt verrassen met iets leuks?  

Geef haar maandenlang leesplezier

Geef haar dan maandenlang leesplezier met een tijdschrift naar keuze. Heerlijk ontspannen met een magazine op de bank of op het terras is een ultiem verwenmomentje voor haarzelf.

Om moeders deze tijd extra te verwennen krijg je nu bij een abonnement gratis een Weleda Skin Food body butter en crème cadeau. Dat is dubbel genieten.

Hoe ga jij jouw moeder verwennen dit jaar?

Simone van den Berg

Al vanaf jongs af aan is Simone geinteresseerd in lekker koken. Door een ongeluk een aantal jaren geleden werd ze zich bewust van de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid en begon de zoektocht naar de optimale manier om te eten. Simone heeft inmiddels de opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond en Trainer hormoonfactor. Op dit moment is ze bezig met de opleidingen: Primal Health Coach, Overgang en voeding en Advanced Functional Nutrition.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Als je je inschrijft voor de emaillijst ontvang je het paleo maaltijdplan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *