Opening Urban Gym Almere

0
127

Opening urban gym almere | everydayhealthy.nlNieuwe Personal Training plek

Jullie weten vast dat ik jaren heb gewerkt met Nicole de Haan als personal trainer en na een pauze van iets meer dan een half jaar, ga ik eind februari weer aan de slag. Zelf trainen blijft gewoon een ‘dingetje’ (lees ik doe het niet!) dus ik heb die stok achter de deur nodig. En Nicole heeft vanaf nu een prachtige nieuwe plek. Speciaal voor personal training. Ze runt het samen met haar zoon Niels.

Top coach

Nicole is een top coach, motiverend en streng waar nodig en nou ja, eerlijk is eerlijk, het is ook gewoon gezellig om samen te trainen. 🙂 Op Urban Gym Almere vind je alle mogelijkheden, maar wat je ook kiest het is altijd maatwerk en de locatie zelf is prachtig. Met een volledig uitgerust ‘krachthok’ en natuurlijk het personal training stuk.

Er zijn verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen en na afloop kun je genieten van een kopje koffie in de gezellige bar boven.

Ik heb al zin om straks weer aan de slag te gaan na mijn vakantie, al voorzie ik de nodige spierpijn in de nabije toekomst!

En ja hoor onze spullen zijn er ook te koop!

Urban Gym Almere vind je op de Hopperzuigerstraat 39, Almere

 

Schrijf je in en ontvang gratis de gezonde recepten uit mijn kookboek Heerlijke Chaos

Je ontvangt een PDF met daarin het Gezonde hoofdstuk uit mijn boek. En daarnaast natuurlijk de nieuwsbrief!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment! Powered by ConvertKit

Laat een comment achter

Please enter your comment!
Laat hier je naam achter