Everyday Healthy

Pastinaak-courgette sap en verleidingen die op de loer liggen

Pastinaak komkommer sap | everydayhealth.wpengine.com

Man, man, man het was weer een slecht weekje voor de lijn hoor. Dinsdag moest ik vijf taarten op de foto zetten. Die worden dan kakelvers aan de deur geleverd, je zet ze op de foto en dan… heb je dus vijf taarten in huis. We hebben ze meteen weggegeven maar tja, een van de schnits is achtergebleven. Zucht… Je snapt al waar dit heen gaat he. Vervolgens krijg ik een berg chocola geleverd waar je u tegen zegt. Die heb ik nog niet aangeraakt en gaat zaterdag mee met vriendinnen dus dat komt wel goed maar al met al was het niet de beste week.

Dus voorlopig gaan we nog even door met sap als ontbijt in ieder geval en proberen we gezonde maaltijden te doen voor de rest van de dag. Die groene drankjes lijken ook allemaal ook elkaar om te zien he. Haha… Nu goed dit pastinaak-courgette sap is wel wezenlijk anders en ietsje lichter van kleur als de vorige twee dus dat scheelt.

Porties: 1 liter

Pastinaak courgette sap

Pastinaak courgette sap
Kooktijd 10 minutes
Totale tijd 10 minutes

Ingredienten

  • 3 pastinaak
  • 1 komkommer
  • 1 courgette
  • 3 appels

Instructies

    1. Schil de pastinaak en snij in kleinere stukken. Was de komkommer, haal de puntjes eraf en snij in dikke repen. Doe hetzelfde voor de courgette
    2. Was de appels, verwijder het steeltje en snij in kleinere stukken. Ik haal de pitjes er altijd uit maar verder gaat alles in de slowjuicer
Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al vanaf jongs af aan is Simone geinteresseerd in lekker koken. Door een ongeluk een aantal jaren geleden werd ze zich bewust van de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid en begon de zoektocht naar de optimale manier om te eten. Simone heeft inmiddels de opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond en Trainer hormoonfactor. Op dit moment is ze bezig met de opleidingen: Primal Health Coach, Overgang en voeding en Advanced Functional Nutrition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

delingen