
Rode koolsalade met macadamia – fris en knapperig
Knapperig en zoet Deze heerlijke rode koolsalade met macadamia noten is knapperig door de rauwe rode kool en lekker zoet door de appel en...
Knapperig en zoet Deze heerlijke rode koolsalade met macadamia noten is knapperig door de rauwe rode kool en lekker zoet door de appel en...
Caponata Van zijn looks moet deze caponata het niet echt hebben. Maar dit is echt heerlijk en de moeite waard om te maken! Caponata...
Worteltaart of carrotcake Wat zeg jij? Carrotcake of hou je je bij het Nederlandse worteltaart? Ik twijfel elke keer en gebruik de woorden dus...
Vroeg of laat krijgen we – als vrouwen – er allemaal mee te maken: de overgang. En bij de overgang horen meestal ook opvliegers....
Warme dagen Er beloven de komende dagen warme dagen aan te komen. Dat is bij uitstek geschikt voor een heerlijke ijsthee. Maar dan natuurlijk...
Supersnelle pannacotta Ooit, in een ver en grijs verleden, maakte ik mijn allereerste pannacotta. Met slagroom, melk en ik geloof bramen. Op de een...
Een omelet beleggen als een pizza Ok, heel origineel is het vast niet. Ik durf te wedden dat er meer dan genoeg mensen zijn...
Lekker stevig ontbijt! Dit is een ontbijt wat niet voor iedereen even goed valt denk ik. Het is namelijk behoorlijk stevig, maar he, als...
Stoofpotje in de lente We associeren stoofpotjes eigenlijk vooral met de winter en herfst. Maar wie zegt dat je niet ook lekker kunt stoven...
Avocado heaven O heerlijke avocado! Ik ben echt fan van deze fijne groene vrucht. De meeste gerechten die je maakt met avocado zijn natuurlijk...
Mijn interesse werd voor de eerste keer gewekt tijdens een autorit. Elke keer als ik lange ritten maak luister ik graag naar podcasts. De...
Ketchup zonder (toegevoegde) suiker Ketchup vind ik echt heerlijk. Lekker bij zoveel verschillende gerechtjes en nu het barbecue seizoen weer om de hoek komt...