Gefeliciteerd Liesbeth! Je hebt het boek gewonnen…

Win een exemplaar!

Het Energieke vrouwen voedingskompas is een boek dat vol staat met tips voor vrouwen die de 40 al zijn gepasseerd (en ja is ook nuttig als je nog niet zover bent!).

Marjolein kreeg op haar 52e een fikse burnout. Een burnout waar ze achteraf gezien heel erg blij mee was, omdat dat voor haar de deur was naar een beter leven en een beter begrip van haar eigen lichaam. Tijdens haar zoektocht naar informatie kwam ze zoveel dingen tegen die niet algemeen bekend zijn dat ze besloot een website bij te houden. Het werd De Energieke Vrouwen Academie. Een site die vandaag de dag meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand trekt. Ze inspireerde hiermee duizenden vrouwen om ook hun voedingspatroon te wijzigen en zo weer grip op hun eigen gezondheid te krijgen.

schermafdruk-2017-01-08-13-08-24

Wil jij ook energiek en gezond worden?

Al haar kennis is nu verzameld in een boek: Het Energieke Vrouwen Voedingskompas. En je kunt daar een exemplaar van winnen! Wat moet je ervoor doen?

  • Laat in een comment hieronder achter waarom jij baat zou hebben bij Marjolein’s boek.
  • Vergeet niet een goed emailadres in te voeren

En dan alleen nog wachten tot eind van de week, want dan trek ik de gelukkige winnaar. De winnaar ontvangt automatisch een mail hierover.

Titel: Het Energieke Vrouwen Voedingskompas
Ondertitel: Verander je voeding, Verander je hormonen, Verander je leven
Auteur: Marjolein Dubbers
Prijs: € 20,00
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Bewaren

Bewaren

Bewaren