Boekreview

Win Het Energieke Vrouwen Voedingskompas!

Gefeliciteerd Liesbeth! Je hebt het boek gewonnen…

Win een exemplaar!

Het Energieke vrouwen voedingskompas is een boek dat vol staat met tips voor vrouwen die de 40 al zijn gepasseerd (en ja is ook nuttig als je nog niet zover bent!).

Marjolein kreeg op haar 52e een fikse burnout. Een burnout waar ze achteraf gezien heel erg blij mee was, omdat dat voor haar de deur was naar een beter leven en een beter begrip van haar eigen lichaam. Tijdens haar zoektocht naar informatie kwam ze zoveel dingen tegen die niet algemeen bekend zijn dat ze besloot een website bij te houden. Het werd De Energieke Vrouwen Academie. Een site die vandaag de dag meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand trekt. Ze inspireerde hiermee duizenden vrouwen om ook hun voedingspatroon te wijzigen en zo weer grip op hun eigen gezondheid te krijgen.

schermafdruk-2017-01-08-13-08-24

Wil jij ook energiek en gezond worden?

Al haar kennis is nu verzameld in een boek: Het Energieke Vrouwen Voedingskompas. En je kunt daar een exemplaar van winnen! Wat moet je ervoor doen?

 • Laat in een comment hieronder achter waarom jij baat zou hebben bij Marjolein’s boek.
 • Vergeet niet een goed emailadres in te voeren

En dan alleen nog wachten tot eind van de week, want dan trek ik de gelukkige winnaar. De winnaar ontvangt automatisch een mail hierover.

Titel: Het Energieke Vrouwen Voedingskompas
Ondertitel: Verander je voeding, Verander je hormonen, Verander je leven
Auteur: Marjolein Dubbers
Prijs: € 20,00
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Schrijf je in en ontvang gratis de gezonde recepten uit mijn kookboek Heerlijke Chaos

Je ontvangt een PDF met daarin het Gezonde hoofdstuk uit mijn boek. En daarnaast natuurlijk de nieuwsbrief!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment! Powered by ConvertKit

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Simone is foodfotograaf en foodblogger en maakt het zichzelf daarmee vaak niet al te makkelijk om op het goede (lees gezonde) pad te blijven. Bovendien is er zoveel informatie over voeding en gezondheid te vinden en spreken onderzoeken elkaar voortdurend tegen. Om te proberen wat orde in de chaos te scheppen is ze begonnen met Everyday Healthy. Simone volgt momenteel de opleiding tot natuurvoedingsadviseur.

14 Comments

Klik hier om een comment te plaatsen

 • Bij alle fysieke ongemakken denk ik tegenwoordig ‘zal de overgang wel zijn’. Maar zo moe de hele tijd. Dus eet ik extra gezond, veel salade en soep. Maar vraag me wel eens af of dit wel zinvol is. Handig boek om daar eens achter te komen? Graag!

 • Ik ben nu 58.
  Na jarenlang gesukkel met CVS, ben ik nu weer OK.
  Ik leid terug een ‘normaal’ leven. Alhoewel ik wel niet in staat ben om te gaan werken.
  Ik geniet volop van mijn leven en wil dit graag zo houden.
  Dus ik denk dat dit boek mij hier uitstekend kan bij helpen.

 • mijn voorbeelden (ik ben 57) zijn de dames van de docu “Fabulous Fashionistas”…ze zijn tussen de 75 en de 90 en gaan nog elke week joggen, doen mee aan fotoshoots, werken ’s morgens een reeks yoga-oefeningen af…en volgens mij kunnen voiding en beweging daar zeker bij helpen…hoe meer inspiratie, hoe beter 🙂

 • Dit lijkt mij een geweldig boek om te bezitten. Ik moet vanwege spierziekte zeker 10 kg afvallen mag niet sporten en dit boek gaat mij daar zeker bij kunnen helpen om ook gezond te gaan eten

 • Ik ben nu 42, BMI is te veel hoog maar ik voel me nog sportief, fit en vrolijk. Hooguit heb ik het wat te druk met goed werknemer en goede moeder en vrolijke vriendin zijn. Ik wil de mid life blues voor zijn door me nu al voor te bereiden op wat komen gaat. Dat mijn hormonen gaan veranderen en misschien nu al doen ben ik me wel bewust maar wellicht kan ik dit met meer kennis meer beinvloeden.

 • ik eet graag gezond maar dat schiet er te vaak bij in door geen inspiratie of te weinig tijd om te koken
  Hopelijk helpt het boek,ik ben benieuwd naar de recepten/

 • Niet alles is meer verklaarbaar en toch de controle willen houden. Heerlijk om dan de verhalen van anderen te lezen en daarvan te leren.

 • Ik ben energieker dan mijn lijf lijkt het wel. Ik denk gezond te eten en weet dat ik het nodig heb en toch mist er nog iets. Misschien staat die kennis in dit boek?

 • Een nieuw jaar, een nieuwe start! Klinkt afgezaagd maar niets is minder waar! Ik ga er alles aan doen om slanker, fitter en gelukkiger te worden en dit boek zou me daarbij absoluut bij kunnen helpen!

 • Ik ben de 40 ruim gepasseerd (deze maand word ik 52) en ik zit op dit moment in de ziektewet wegens een burn-out. Ik heb niet echt het idee dat ik een verkeerd eetpatroon heb, maar misschien zit ik wel helemaal fout . Feit is dat ik wat tips nodig heb om mezelf weer op de rit te krijgen. Dit te winnen boek kan me wellicht op weg helpen.

 • Dit boek komt als geroepen! Afgelopen jaar heb ik de diagnose PCOS gekregen en sindsdien ben ik zoekende in een levensstijl die helpt bij deze hormonale disbalans. Ik lees op internet zoveel tegenstrijdige verhalen dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Ik wil de behandeling niet alleen maar laten afhangen door het ziekenhuistraject, maar ook zelf stappen ondernemen. Dit boek zou me ontzettend helpen in inzicht krijgen wat ik zelf kan doen.

  • Hey Liesbeth! Heb je het boek al doorgenomen dat je gewonnen hebt? Uw commentaar stemt helaas volledig overeen met mijn realiteit… ik zou ook graag mijn hormonen weer in balans krijgen! Benieuwd wat jij er van vindt

Welkom bij

Gezondheid: we weten allemaal dat het belangrijk is. Maar hou zorg je ervoor dat je gezond blijft? Wat "moet" je eten en wat beter niet? En wat voor rol speelt beweging hierbij?

Op Everyday Healthy proberen we je wegwijs te maken in de wirwar van informatie die je links en rechts om je oren krijgt. En vullen we dat aan met lekkere recepten zodat je meteen aan de gang kunt!

I Quit Sugar

Categorieen

Nu aan het lezen